Shërbimet Mjekësore

Gastro-Hepatologji

Ekzaminime klinike, instrumentale dhe laboratorike për të diagnostikuar dhe trajtuar sëmundjet e Tubit Tretës.Gastro-Hepatologji


Kliko

Kardiologji

Ekzaminime klinike, instrumentale dhe laboratorike për të diagnostikuar dhe trajtuar sëmundjet e Zemrës.Kardiologji


Kliko

Laborator

Analiza klinike, biokimike, imunologjike, hormonale, tumorale dhe bakteriologjike.Laborator


KlikoTë Rëndësishme

Info mbi Sëmundjet

Informacione edukative mbi shkaqet, ankesat, diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve që prekin Tubin Tretës dhe Zemrën.Info mbi Sëmundjet


Kliko

Dieta & Rekomandime

Trajtimi një sëmundje është i paplotësuar pa dietën e duhur ushqimore. Cilit ushqim duhet ti thuash PO dhe cilit JO?Dieta & Rekomandime


Kliko

Check-up

Kontrollet periodike mjeksore janë më të vlefshme kur janë specifike dhe lidhen direkt me patologji të caktuara dhe/ose me faktorë të ndryshëm rreziku.

Check-up


Kliko

Mjekët

Blog